JanKoWeb: About - Jankoweb na nové doméně jankoweb.moxo.cz!
jankoweb.wz.cz
Světový den laboratorních zvířat.


Jankoweb na nové doméně jankoweb.moxo.cz!

Vzhledem k tomu, že hosting na Endoře (tode.cz) mění k novému roku podmínky a měl bych tam menší traffic, pokud bych se nezaregistroval na mojeID (což se mi nelíbí, neboť je to velký krok ke sledování lidí na internetu - mojeID totiž propojuje Váš mobilní telefon s mailem a poštovní adresou), hledal jsem opět alternativu.

Našel jsem ji na moxo.cz, kterýž to freehosting je srovnatelný s Edorou a navíc v základní verzi bez reklamy. Tak uvidím, jak dlouho se na nové doméně ohřeji:-)

Pro Vás, milého čtenáře či čtenářku to moc neznamená, neboť z jankoweb.tode.cz jsem zatím udělal automatické přesměrování. Tak se jen nevyplašte, kdybyste paranoidní či poctivě sledovali adresní řádek:-)

Případné podivné chování stránek mi prosím hlaste, zatím jsem objevil nefunkčnost skriptu na západ slunce a kódování databáze, které jsem musel ručně změnit na utf. Tak?e u? tu snad nikde nejsou otazníky.-)

Edit: západ slunce už zase funguje, stačilo přidat do .htaccess správné časové pásmo (moxo.cz běží na serverech v Americe):



# nastaveni casu
php_value date.timezone "Europe/Prague"
Rubrika About | Po 10.12.2012 | 2097x

Náhodné články

Tento web jsem zakládal na střední, v roce 2008. Je zde hlavně archiv mé tvorby.

Aktuální věci publikuji kvůli úspoře času na Twitter.

Honza

"Domnívám se, že politik může říkat pravdu a žít v souladu se svým svědomím. Já se o to alespoň snažím."

V. Havel