JanKoWeb: Android - Android: aplikace pro úpravu plochy a rychlý přístup

Android: aplikace pro úpravu plochy a rychlý přístup

Rychlý přístup

Devbro Appdrawer - jednoduchý spouštěč, aplikace lze velmi jednoduše a hlavně rychle (žádné dlouhé načítání seznamu aplikací) třídit do kategorií. Doporučuji.

Notification Launcher - velmi užitečná aplikace, umožňuje přidat 10 spouštěčů do status baru. Používám pro zapínání wifi, ovládání jasu, GPS a spouštění nejčastějších aplikací. Pro Xperia mini vysoce užitečná aplikace. Vřele doporučuji.

MultiTask Manager - aplikace pro přepínání mezi běžícími aplikacemi (v dolním proužku na obrazovce po stisku tlačítka Menu), lze přidat i spouštěče aplikací, spravovat běžící procesy.

2ndHOME Launcher - spouštěč aplikací, který se aktivuje tažením za ouško na okraji obrazovky. Nabízí též nastavení wifi, jasu a dalších věcí. Bohužel na 3' displeji je poslední řádek ikon ukousnutý.

FlipLauncher - zajímavý rychlý spouštěč ve formě vyjížděcích panýlků z okraje obrazovky (lze nastavit až 6 takových panelů po 4 ikonách s aplikací). Bere ale hodně paměti.

Android Taskbar - zajímavá aplikace fungující jako hlavní nabídka ve Windows, ale má mnoho omezení, aby si uživatel koupil plnou verzi.

ReLaunch - Launcher - vyvolání přehledu aplikací najetím na okraj obrazovky, zároveň jsou aplikace automaticky tříděny do kategorií.

Plocha

Image 2 Wallpaper - pokročilá úprava tapety (lze lépe nastavit oříznutí, polohu, roztažení/ponechání bílých proužků). Doporučuji.

Náhrady domovské obrazovky

ADW.Launcher - výborná náhrada standardní obrazovky, lze nastavit počet ploch, třídit aplikace v zobrazení (i do složek), měnit velikosti widgetů a počet ikon na řádek/sloupec plochy. Doporučuji.

Lihtning Launcher - další náhrada defaultní domovské obrazovky. Nic moc převratného ale nenabízí.

Home (Launcher) - další náhrada standardního vykreslení aplikací.

Náhrady vykreslování přehledu aplikací

AppDrawer - aplikace pro vykreslení ikon aplikací.

Rubrika Android | Tagy Android, Efektivita | Út 28.05.2013 | 6800x

Náhodné články

Tento web jsem zakládal na střední, v roce 2008. Je zde hlavně archiv mé tvorby.

Aktuální věci publikuji kvůli úspoře času na Twitter.

Honza

"Na každé práci je tím nejtěžším začít."

NN