JanKoWeb: Android - Android: aplikace pro lepší spánek
jankoweb.wz.cz
Mezinárodní den ptačího zpěvu.


Android: aplikace pro lepší spánek

Budík

Optimus Alarm Clock - budík s možností nastavení postupného zesilování. Čas do zazvonění se zobrazuje na Zámku obrazovky, což je dost šikovné.

Sledování

Sleepmeter Free - vynikající aplikace s velmi širokými možnostmi logování a moc hezkými grafy různých vlivů na délku spánku. Doporučuji.

Sleep Watcher - zajímavá aplikace umožňující logování spánku. Vykresluje procento pozornosti, ale mám takový pocit, že si vymýšlí.

Sleep Cycles - jednoduchá aplikace k optimálnímu nastavení budíku. Lze se zeptat v kolik máte jít spát, pokud chcete vstát v určitou dobu, nebo v kolik máte vstát, pokud jdete spát teď. Výpočet probíhá jednoduše na základě 90min spánkových cyklů.

Sleep Time - Alarm Clock - telefon s puštěnou aplikací musíte dát na svou postel (já jej zkoušel vybalancovaný mezi čelem postele a poličkou) a nastavit, v kolik hodit chcete vstát. Na základě analýzy Vašeho spánku (podle Vašeho vrtění - aplikace využívá akcelerometru) aplikace analyzuje kvalitu spánku a zobrazí případné díry ve spánku během noci (bdění, které si lidé někdy ani neuvědomí). Je to docela zajímavé, ale o funkčnosti budíku mám silné pochyby. Navíc je aplikace velmi náročná na baterii (mou Xperii mini vybije za noc tak o 60%).

Rubrika Android | Tagy Spánek | Pá 07.06.2013 | 2246x

Náhodné články

Tento web jsem zakládal na střední, v roce 2008. Je zde hlavně archiv mé tvorby.

Aktuální věci publikuji kvůli úspoře času na Twitter.

Honza

"Nezbytným krokem k tomu, abyste od života získali věci, po kterých toužíte, je rozhodnout se, co vlastně chcete."

B. Stein