JanKoWeb: Ze života - Sbohem Spořitelno aneb za šťastnějším životem;-)

Sbohem Spořitelno aneb za šťastnějším životem;-)

Konečně mi došla trpělivost a po tom, co jsem si založil účet u Air banky, která mě překvapila svým přístupem, pro mě dosud neznámým (tj. přehledné stránky, bankovnictví, podmínky, ceník na 1 A4), jsem zrušil účet u České Spořitelny.

Paradoxem je, že Česká Spořitelna mi - filosofií poplatků (např. za příchozí platbu), nepřehlednými a složitými nabídkami (ano, jako student jsem si mohl vybrat tři služby zdarma - ale proč ksakru? Fakt nemám náladu ani čas půl dne luštit a propočítávat, co je pro mě výhodné), ceníkem, který je literaturou těžkého kalibru na dlouhé zimní večery, o podmínkách nemluvě, přístupem lidí na mojí pobočce (dlouhý nádech a pokračování ještě delšího souvětí), reklamami, chováním celého jejich molochu, placenou sms při přihlašování do Bankovnictví (to už je skutečně nad moje chápání) - pila krev (to je dokončení té druhé věty tohoto odstavce:) ) dlouho a přitom právě zrovna až zrušení účtu je snad první důvod, pro který bych ji někomu doporučil;-)

Proběhlo to bez přemlouvání, zdržování či čekání za necelé 4 minuty. (přitom na založení vzpomínám ještě dnes s hrůzou, jak dlouho to trvalo, jak neprofesionálně se pracovnice chovala, atd.)

Rubrika Ze života | Tagy Česká Spořitelna | Pá 17.01.2014 | 642x

Náhodné články

Tento web jsem zakládal na střední, v roce 2008. Je zde hlavně archiv mé tvorby.

Aktuální věci publikuji kvůli úspoře času na Twitter.

Honza

"Rozlišujte mezi pocity a myšlenkami."

M. Rosenberg