JanKoWeb: About - Malé ohlédnutí aneb JanKoWeb po 3 letech

Malé ohlédnutí aneb JanKoWeb po 3 letech

6.9.2012: někdy před třemi lety jsem začal vytvářet vlastní redakční systém a v souvislosti s tím i více a častěji na JanKoWebu psát.

Původně jsem JanKoWeb měl jako stránky pro vlastní tvorbu, ale čas ukázal, že nejvíce článku zde najdete v rubrice Počítače a IT (k dnešnímu dni 158), kam píši postřehy, vylepšováky a návody, které snad pomohou i ostatním při práci u počítače.

V těsném závěsu je ale rubrika Recenze (155 článků), kam jsem dříve psal "recenze" na zajímavé knihy, i když poslední dobou se začínám omezovat na stručný obsah a vypíchnutí zajímavých myšlenek a přínosu dané knihy.

Zajímavostí je, že nejčtenější článek vůbec (LaTeX: překlad a obrázky v png versus eps) má k dnešnímu dni 117197 zobrazení.

Průměrná denní návštěvnost se pohybuje okolo 150 návštěv, maximum za poslední rok bylo 417 návštěv (19.2.2012). Hezké je pozorovat, jak návštěvnost koreluje se školním rokem (mé čtenářské deníky ze střední jsou očividně velkým lákadlem;-) ).

Proti tomu komentářů je zde celkem 190. Ankety mají čtenáři patrně raději - tak tedy níže jednu máte. I když komentářem byste mi udělali radost (není nad zpětnou vazbu) :-) 

 

Anketa: Byl pro Vás Jankoweb přínosný? A jak jste se sem dostali?

1

ano, chodím sem pravidelně, sleduji RSS/Facebook (23 %)
ano, chodím sem občas (22 %)
ano, přigooglil jsem se sem (tedy přes nějaký vyhledávač) (16 %)
ano, na doporučení známé(ho) (19 %)
ne, jsem náhodný čtenář a nenašel jsem co jsem hledal (20 %)
Váš hlas byl započítán. Děkujeme.
Rubrika About | Čt 06.09.2012 | 2056x

Náhodné články

Tento web jsem zakládal na střední, v roce 2008. Je zde hlavně archiv mé tvorby.

Aktuální věci publikuji kvůli úspoře času na Twitter.

Honza

"K tomu, abychom mohli empatii dávat, potřebujeme ji sami dostávat."

M. Rosenberg