JanKoWeb: Android - Tip: Studentská kuchařka
jankoweb.wz.cz
Mezinárodní den pro bezpečnost a zdraví při práci.


Tip: Studentská kuchařka

Článek o online Studentské kuchařce s recepty na pokrmy, které nezaberou mnoho času, nádobí ani ingrediencí. Recepty jsou psány hlavně samotnými studenty, takže jsou naprosto srozumitelné i pro člověka, jehož kulinářský um skončil u pytlíkové polévky.

Studentská kuchařka není určena jen pro studenty. Ocení ji jistě každý, který chce třeba chutnou a rychlou večeři bez půl dne stráveného v kuchyni. Recepty jsou psány tak, aby byly maximálně srozumitelné i naprostým kuchařským antitalentům.

Recepty (v době psaní tohoto článku jich bylo již 314) jsou rozděleny do několika kategorií (polévky, rychlá jídla, instantní pokrmy, náročnější jídla, dezerty...), v přehledu mimo časové náročnosti naleznete také přibližnou finanční náročnost a po rozkliknutí konkrétního pokrmu na vás čeká přehledně zpracovaný recept.

Recepty obsahují mimo ingrediencí také přehled nádobí, které budete potřebovat a potom detailní a většinou i velmi blbuvzdorný popis přípravy:-)

Máte-li hlad, můžete využít odkazu v dolní části menu - Mám hlad!, kdy se vám nabídne náhodně vybraný rychlý pokrm, přičmž máte na výběr jej odmítnou nebo prozkoumat...

Zapojit se do kuchařky můžete i vy - stačí se zaregistrovat a recepty můžete též sami přidávat. Pod každým receptem je navíc místo pro komentáře, fotografie i hodnocení.

Pokud něčemu přesto nerozumíte, můžete si počíst ve slovníčku pojmů.

Na závěr možná stojí za to dodat, že nové recepty můžete sledovat pomocí RSS. Pro prohlížení kuchařky vytvořit autor stránek i aplikaci pro Android.

Odkaz na studentskou kuchařku.

Rubrika Android | Tagy Kuchařka, Online | Ne 25.09.2011 | 1792x

Náhodné články

Tento web jsem zakládal na střední, v roce 2008. Je zde hlavně archiv mé tvorby.

Aktuální věci publikuji kvůli úspoře času na Twitter.

Honza

"Raději bych pohořel na něčem, co dělám s chutí, než se úspěšně zhostil něčeho, co nesnáším."

G. Burns