JanKoWeb: Počítače a IT - Zkušenosti s Asus Eee 1000H
jankoweb.wz.cz
Mezinárodní den proti hluku.


Zkušenosti s Asus Eee 1000H

Od března roku 2009 jsem začal pracovat s netbookem Asus 1000H. V tomto článku budu shromažďovat tipy a rady, které mi při jeho používání přišly vhod.

Nefunguje změna rozlišení na 1024x768, ani komprimovaný mód

Tento stav jsem zaregistroval po aktualizaci systému Windows XP. Je to kvůli změně standardního nastavení zobrazení, jak se píše na fóru Asus (en). Stačí změnit toto: pravým na ploše / Vlastnosti / záložka Nastavení / Upřesnit / Monitor - odškrtnout "Skrýt režimy, které nemůže monitor zobrazit". Změnu rozlišení používám třeba v případě, že se mi dialogové okno nějakého programu nevejde na obrazovku a třeba tlačítka OK, Zrušit se tak schovají "pod obrazovku". Stačí jeden klik a je po problému.

#EDIT 13.07.2010 (16h):

Pokud se ani poté problém neodstraní, podívejte se do Správce úloh (ve Windows Ctrl + Atl + Del / Správce úloh), zda běží program AsTray.exe. Pokud ne, najděte jej v počítači a jeho zástupce dejte do Start / Programy / Po spuštění.

Rubrika Počítače a IT | Tagy Asus, Eee, Rady, Tipy | Út 14.04.2009 | 3411x

Náhodné články

Tento web jsem zakládal na střední, v roce 2008. Je zde hlavně archiv mé tvorby.

Aktuální věci publikuji kvůli úspoře času na Twitter.

Honza

"Člověk má tři cesty, jak moudře jednat. Nejprve přemýšlením, to je ta nejušlechtilejší cesta. Druhá cesta vede napodobováním, ta je cestou nejlehčí, a třetí cesta, zkušenosti, je tou nejtvrdší."

Konfucius