JanKoWeb: Android - Android: hudební přehrávače a čtečky e-knih
jankoweb.wz.cz
Mezinárodní den proti hluku.


Android: hudební přehrávače a čtečky e-knih

Přehrávače

Music Folder Player Free - nejlepší přehrávač na audioknihy, přehrává podle uživatelské hyerarchie složek, pamatuje si poslední přehrávanou skladbu ve složce, velmi intuitivní a rychlý. Obsahuje řadu nastavení, samozřejmě i SleepTimer pro automatické vypnutí přehrávání po určité době (fadeoutem). Doporučuji.

MortPlayer Audio Books - velmi hezký přehrávač audioknih, pamatuje si časy zapauzení, SleepTimer a řada nastavení. Průchod složek je ale trochu těžkopádný a celé prostředí obsahuje příliš mnoho ovládacích prvků. Používal jsem jej několik měsíců, ale přešel na Music Folder Player, který více splňuje mé předpoklady pro jednoduchost.

Maple Lite for Audiobooks - přehrávač, který umožňuje měnit rychlost a výšku skladby. Velmi užitečné například pro rychlé přehrávání pomalých přednášek:-)

Smart AudioBook Player - bohužel pouze 30 denní zkušební verze, zmiňuji jen pro odstrašení.

Podcast

Podcast Addict - výborný správce a přehrávač podcastů (viz například ČRO)

Ebook

Cool Reader - velmi kvalitní čtečka elektronických knih, zvládá i html soubory. Osobně ji používám každodenní na čtení článků ze Zenhabits.cz a mohu vřele doporučit, přehledná, rychlá:-)

Rubrika Android | Tagy Hudba, čtečky, Přehrávač | Ne 26.05.2013 | 3101x

Náhodné články

Tento web jsem zakládal na střední, v roce 2008. Je zde hlavně archiv mé tvorby.

Aktuální věci publikuji kvůli úspoře času na Twitter.

Honza

"Člověk má tři cesty, jak moudře jednat. Nejprve přemýšlením, to je ta nejušlechtilejší cesta. Druhá cesta vede napodobováním, ta je cestou nejlehčí, a třetí cesta, zkušenosti, je tou nejtvrdší."

Konfucius