JanKoWeb: Počítače a IT - Opera a Gmail: dvojité stažení mailů
jankoweb.wz.cz
Světový den grafiky.


Opera a Gmail: dvojité stažení mailů

Po nastavení účtu Gmail se mi v Mail klientu Opery začaly příchozí zprávy stahovat dvakrát. Proto jsem hledal řešení a předkládám citaci z fóra Opery...

Uživatel Olihen dne 3.1.2010, 17:07 napsal:

..."ve webovem rozhrani Gmailu pujde do Nastaveni >> Laboratoř a tam povolite doplnek Pokročilé ovládací prvky přístupu IMAP

Potom se vam v Nastavení >> Štítky prida volba Zobrazit v přístupu IMAP. Staci, kdyz date, ze v IMAPu nechcete zobrazovat stitek Všechny zprávy.

Dale je problem, ze pokud z IMAPu smazete zpravu, tak se nepresune do kose, ale okamzite se smaze. Tady existuje reseni v Nastavení >> Přeposílání a protokol POP/IMAP a tam u volby Automaticky vymazat vyberete, ze Nevymazávat zprávy automaticky a u volby Když dojde k vymazání zprávy z poslední viditelné složky IMAP: vyberete Přesunout zprávu do koše.

Jeste tu muze byt problem se zdvojovanim zprav u filtru, kdy dle nejaky vami definovanych pravidel se prichozi posta oznaci nejaky stitkem. Tam je reseni, ze v nastaveni jednotlivych filtru pridate k existujicim pravidlum Přeskočit Doručenou poštu.

Po techto nastaveni je opera jedinym klientem (ktery znam), ktery v gmailu nevytvari osklive stitky INBOX/Trash, INBOX/Send atp."

Převzato z fóra Opery
Rubrika Počítače a IT | Tagy Opera, Gmail | Po 11.10.2010 | 2704x

Náhodné články

Tento web jsem zakládal na střední, v roce 2008. Je zde hlavně archiv mé tvorby.

Aktuální věci publikuji kvůli úspoře času na Twitter.

Honza

"Nemůžete si stanovit směr, kterým chceme jít, dokud nevíte, kde jste."

NN