JanKoWeb: Počítače a IT - Opera a Gmail: dvojité stažení mailů
jankoweb.wz.cz
Den Červeného kříže a Osvobození ČR.


Opera a Gmail: dvojité stažení mailů

Po nastavení účtu Gmail se mi v Mail klientu Opery začaly příchozí zprávy stahovat dvakrát. Proto jsem hledal řešení a předkládám citaci z fóra Opery...

Uživatel Olihen dne 3.1.2010, 17:07 napsal:

..."ve webovem rozhrani Gmailu pujde do Nastaveni >> Laboratoř a tam povolite doplnek Pokročilé ovládací prvky přístupu IMAP

Potom se vam v Nastavení >> Štítky prida volba Zobrazit v přístupu IMAP. Staci, kdyz date, ze v IMAPu nechcete zobrazovat stitek Všechny zprávy.

Dale je problem, ze pokud z IMAPu smazete zpravu, tak se nepresune do kose, ale okamzite se smaze. Tady existuje reseni v Nastavení >> Přeposílání a protokol POP/IMAP a tam u volby Automaticky vymazat vyberete, ze Nevymazávat zprávy automaticky a u volby Když dojde k vymazání zprávy z poslední viditelné složky IMAP: vyberete Přesunout zprávu do koše.

Jeste tu muze byt problem se zdvojovanim zprav u filtru, kdy dle nejaky vami definovanych pravidel se prichozi posta oznaci nejaky stitkem. Tam je reseni, ze v nastaveni jednotlivych filtru pridate k existujicim pravidlum Přeskočit Doručenou poštu.

Po techto nastaveni je opera jedinym klientem (ktery znam), ktery v gmailu nevytvari osklive stitky INBOX/Trash, INBOX/Send atp."

Převzato z fóra Opery
Rubrika Počítače a IT | Tagy Opera, Gmail | Po 11.10.2010 | 2710x

Náhodné články

Tento web jsem zakládal na střední, v roce 2008. Je zde hlavně archiv mé tvorby.

Aktuální věci publikuji kvůli úspoře času na Twitter.

Honza

"Žádné zlo se ještě nepodařilo odstranit tím, že byly odstraněny jeho symptomy. Je třeba odstranit jeho kauzu."

V. Havel